Sve kategorije
en.pngEN
sidebanner

Početna>Oko>Profil grupe

Uvod u grupu

Glavna djelatnost kompanije Goalong Liquor (Group) je proizvodnja i prodaja međunarodnih alkoholnih pića (poput viskija, rakije, votke, džina, ruma), kao i uvoz i izvoz robe i tehnologije.

Goalong Liquor Brand predložen je 2011. godine za izgradnju prvog međunarodnog brenda Liquor u Kini, nakon čega je osnovana kompanija Goalong Liquor Group iz Velike Britanije i počeo je da registruje zaštitni znak "Goalong". Engleski zaštitni znak "GOALONG" homonim je "Gaolang". Njegov značaj je biti kontinuirano agresivan i hrabro napredovati, što je takođe spira preduzetništva Goalong Spirit-a.

Posjedovati gotovo 100 zaposlenih (2018), 50 sa prvostupničkom ili višom školom, 3 sa magistarskom i više, i 8 sa profesionalnim i tehničkim certifikatima.

Goalong Liker je sve ove godine vodeći u izvozu alkoholnih pića.

Trenutno postoji pet molekularnih kompanija, dvije off-shore kompanije izravno pod jurisdikcijom stranih država, izravno povezanih s Goalong Liquor Group.


Goalong Liquor Group

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Lique Distillery Co., Ltd.

Goalong destilerija

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni internacionalni proizvođač alkoholnih pića u Kini koji je uložila UK Goalong Group u 2018. godini, uglavnom proizvodeći i izvozeći viski, rakiju, votku, džin, likere i druge likere. smješten u dvostrano orijentiranom industrijskom parku grada Liuyang, to je prva destilacija viskija s jednim sladom u Kini, a ujedno i četvrta destilerija koju je uložila Goalong Group, s najnaprednijom i moderniziranom opremom i sistemom upravljanja na visokom nivou, predstavlja Četvrti međunarodni nivo isporuke, uglavnom se fokusira na proizvodnju kineskog viskija i usluge pića s privatnom etiketom za kupce iz i iz inostranstva.

                       

Destilerija viskija nalazi se u planinskom području Liuyang koje je vrlo pogodno za destilaciju viskija zbog kvalitetne vode i ugodnog okruženja; Voda dobre kvalitete s nižim indeksom brzine elektrolita i bez otopljenih soli čineći likere čistima i čistima, mekanima i mekanima, neće oštetiti tijelo kada uživate u njima.

                       

Goalong Group prva je u Kini koja proizvodi i razvija single malt viski. Trenutno su njeni istraživački i razvojni i proizvodni nivo u Kini. Tvrtka je formirala domaće tržište i izvoz kao svoj osnovni način poslovanja od 1. godine, vodeći u prodaji 2009 uzastopnih godina. 7 sigurnosnih incidenata, 0% servis nakon prodaje. Prošli smo certifikate FDA & ISO & QS & HACCP i izvezli svoje proizvode u preko 100 zemalja i stekli dobru reputaciju, kao što su Rusija, Amerika, Njemačka, Filipini, Panama, Meksiko, Surinam, Australija, Novi Zeland i tako dalje.

                       

Svi se naši proizvodi mogu tiskati s britanskim ili francuskim bar kodom, s visokokvalitetnim sirovinama i paketima. Kvaliteta je duša i kupac je uvijek na prvom mjestu, uglavnom se baziramo na dugoročnom poslovanju i prijateljskom kao win-win odnosu sa klijentima. Imamo bogato iskustvo sa izložbama i stekli smo dobru reputaciju na globalnom nivou.

                       

Osnovan od strane gospodina Alana u Londonu, marka Goalong znači "idi naprijed", a njen logo simbolizira kulturu Goalong, budite vjerni i hrabri da sanjate, borite se i Goalong za snove! Trenutno imamo četiri marke, viski „Goalong“, rakiju „Bosolac“, vodku „Dvosmisleno“ i džin „MonaFrcc“. Goalong je ujedno i prvi kineski brend s jednim sladom u Kini.

                       

Goalong je zvučna marka alkoholnih pića, velika misija dana je kada je marka stvorena. Prošlo je mnogo godina, Goalongov slogan se nikada nije promijenio. Neprestano osvajati pohvale i priznanja na tržištu žestokih alkoholnih pića na svijetu, što znojenje i napore čini značajnijim.

                       

Mi, Goalong za snove!

Kompanija kulture

Struktura preduzeća